Vrijheid Radio Week 47

Pcrs | 24-11-2019 | 19:10
3 Reacties

Ik vind het eigenlijk wel verfrissend om de prioriteiten van de politie zo duidelijk in beeld te krijgen.

Ze zijn er om politici te beschermen, politiek beleid met geweld af te dwingen en om de struikrover uit te hangen als de politiek meer geld nodig heeft. Net als in de dagen van Robin Hood en de sheriff van Nottingham.

Tja, racisme is de nieuwe blasfemie. Krijgen overtreders volgend jaar de doodstraf hiervoor? Ik zie d66 hier wel met een wet voor komen.
Hang Bejaarde | 24-11-2019 | 21:39
Waar ze toe instaat zijn, kun je goed zien in Frankrijk het verhard zich van week tot week, en hier is het geen Monarchie, maar een volks republiek, in Nederland neemd het aantal allochtoonse overheids dienaars hals over kop toe, agresief en provocateurs, hier in Frankrijk het zelfde, er wordt van alles ondernomen tegen de burgers maar heel weinig tegen de moslims, onderwijl gaan de moslims door met hun corruptie en veroveren, nu weer twee moskeeën in Amsterdam, gebouwd met EU subsidie als clubhuis en buurthuis benoemd, het naaien gaat door, ze hebben het één en ander te verantwoorden (halsema), mijn gevoel zegt mij er ontstaat iets wat, later moeilij in te perken is !
toute va bien | 24-11-2019 | 22:38
Hadden we vroeger (eind 60 begin 70) al problemen mee, zwarte voormannen in een bedrijf, die verbeeldden zich gelijk Haile Selassie en de mentaliteit deed het meest denken aaneen kampbewaker uit W02. Maar toen kon je er nog iets aan doen. De policor die agenten aanneemt van niet westerse culturen doen dit voornamelijk om er een goed gevoel van te krijgen, heel eng. Want geen van die ¨agenten¨ is tot goed Nederlands in staat en is zo corrupt als de neten, zit in hun genen namelijk. Maar ze dragen wel een vuurwapen en nemen dat ook mee naar huis, onlangs heeft er hier een zijn hele gezin mee overhoop geschoten.
Willem | 25-11-2019 | 11:26